Italy and Netherlands first European nations to reach World Cup

Italy and Netherlands first European nations to reach World Cup
Louis van Gaal's side won thanks to a second-half brace from Manchester United striker Robin van Persie. That result, coupled with Romania's 2-0 home defeat to Turkey, ensured that the Dutch could not be beaten to first place in qualifying Group D.
Read more on BackPageFootball

Louis van Gaal Foto: REUTERS
Oranje kwam zelfs op achterstand. "We liepen na de schitterende 2-1 achter de feiten aan. We moesten alles uit de kast trekken en gingen zelfs met drie verdedigers spelen. Gelukkig krijgen we nog een strafschop en wordt het 2-2", aldus Van Gaal.
Read more on Telegraaf.nl

Van Marwijk snapt Van Gaal niet
Van Marwijk kreeg bijval van de rest van de tafel, waar naast Van Marwijk ook Ronald Waterreus, Jan Mulder en Ronald de Boer zaten. De Boer: "Louis van Gaal was iets te eerlijk, dit had hij niet moeten zeggen". Mulder ging daar overheen: "Deze …
Read more on NOS